jeugd
Jeugdwerk

Onze missie

Wij willen tieners en jongeren van 12-25 jaar bereiken met Gods liefde en kracht, zodat ze een vurige relatie met Hem krijgen en Jezus gaan weerspiegelen.
 
kids-front
Kinderwerk

Kinderen verdienen een bijzondere plek in ons midden en daarom is er tijdens de kerkdienst veel aandacht van onze jongsten. Bij alles wat we voor hen organiseren willen we hen meegeven dat Jezus van hen houdt, dat ze waardevol en geliefd zijn.

Lees meer >

eetcafe-front
Eetcafé

Eén keer in de maand koken wij op woensdagavond in de kerk voor een groep mensen van alle leeftijden. Iedereen is welkom om aan te schuiven, zowel leden als niet-leden.

Lees meer >

kring
Huiskringen

Twee keer per maand komen we in kleine groepen bij elkaar als gemeente. Omzien, bemoedigen, naar elkaar luisteren en gezelligheid zijn hierbij kernwoorden.

Lees meer >

bijbelstudie
Bijbelstudie

Wij geloven dat het bestuderen van Gods woord noodzakelijk is voor een gezond en vast geloofsleven. Daarom organiseren wij één keer per maand een bijbelstudie avond.

Lees meer >

gebed
Huis van gebed

Samen bidden versterkt ons, het geeft ons troost en hoop, het wekt verwachting en bindt ons samen. We worden ons er weer van bewust hoe afhankelijk we van God zijn en het vervult ons tegelijk met Zijn rust en vrede.

Lees meer >