Jeugdwerk

Onze missie
Wij willen tieners en jongeren van 12-25 jaar bereiken met Gods liefde en kracht, zodat ze een vurige relatie met Hem krijgen en Jezus gaan weerspiegelen.

Tieners (12-17 jaar)

Voor de tieners hebben we de volgende activiteiten:

Tieneravonden

1x in de twee weken hebben we op vrijdagavond een gezamenlijke avond. We starten altijd met een tof spel, duiken daarna in twee kleine groepen de Bijbel in en sluiten af met snacks en chill-tijd! Dus wil jij nieuwe vrienden maken & groeien in je geloof in Jezus? Kom dan langs!

Tienerdiensten

3x per jaar organiseren we een speciale dienst voor en door tieners. We vinden het belangrijk om jou de kans te geven mee te spelen in een band of een leuk spel te bedenken, en we horen graag over welk thema jij meer wil horen! Alle ideeën zijn welkom😀

Jongeren (18-25 jaar)

Ook zijn er activiteiten voor jongeren:

Jongerenkring

1x in de twee weken komen we op vrijdagavond in een kleine groep samen. We zijn betrokken bij elkaars leven, bidden voor elkaar en ontdekken vanuit de Bijbel hoe we Jezus dagelijks kunnen volgen.
Anouk (24 jaar)
“Het fijne van de jeugdkring is dat je elkaar goed Begrijpt, omdat je ongeveer in dezelfde levensfase zit.”
Daniël (24 jaar)
“Het mooie is dat we een hechte groep hebben en dat we Bijbelstudies met mooie diepgang hebben.”
 

Losse activiteiten

Als jongeren hebben we ook losse momenten waarop we iets extra’s doen. Zo eten we wel eens met elkaar, organiseren we een huiskamer concert of helpen we elkaar bijvoorbeeld met een verhuizing of andere klus.

Contactpersonen Jeugdwerk

Heb je vragen of wil je met iemand praten?
fokke
Fokke Hut (tieners)
fedor
Fedor Christiaanse (jongeren)